Català complet /1: Curs superior de llengua

 
9788498466782: Català complet /1: Curs superior de llengua

Catalán (Lengua y Literatura).

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Reseña del editor:

El CATALÀ COMPLET /1 és el primer volum d'un curs superior de llengua catalana (dividit en 3 volums). Conté uns temes introductoris i un tractat de fonètica i ortografia. Inclou també una antologia literària de Ramon Llull a Bernat Metge. El curs de CATALÀ COMPLET, ordenat sistemàticament, constitueix un manual d'estudi i consulta per als qui vulguin dominar la llengua en tots els seus aspectes, tal com correspon a una persona culta. No s'ajusta a cap programa concret, però forneix els coneixements necessaris a molts plans d'estudis (com ara la preparació de la prova D de la Generalitat de Catalunya). En relació a la sèrie EL CATALÀ, n'és una versió reelaborada, ampliada i actualitzada. El present llibre va flanquejat per una carpeta d'exercicis (titulada "Exercicis del català complet /1"), dels quals existeix també el solucionari (titulat "Clau dels exercicis del català complet /1").

Biografía del autor:

Josep Ruaix Vinyet. Eclesiàstic, gramàtic i escriptor. Estudià la carrera eclesiàstica i la de magisteri al Seminari de Vic i a la Facultat de Teologia de Catalunya; es llicencià en humanitats al Pontifici Institut Superior de Llatinitat en 1969 i en filologia clàssica a la Universitat de Barcelona en 1979. Ordenat de prevere en 1966, ha exercit el ministeri sacerdotal en diverses parròquies de Roma (1966-71) i del bisbat de Vic des de 1971 fins a l’actualitat. Ha exercit com a docent en nombrosos centres, ha estat membre de la Junta Permanent de Català (1984- 88) i del consell consultiu per a l’elaboració de la nova gramàtica normativa de l’Institut d’Estudis Catalans (1996- 98). Ha publicat una seixantena de títols d’obres sobre gramàtica. Ja al seminari començà a elaborar material docent, la publicació del qual inicià en 1968.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben