100 preguntes de física: Per què volen els avions de paper, i per què volen els de debò (De 100 en 100)

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei Goodreads )
 
9788497918626: 100 preguntes de física: Per què volen els avions de paper, i per què volen els de debò (De 100 en 100)
Reseña del editor:

Qüestionar-se el perquè de les coses que passen al nostre voltant, de les més comunes i senzilles a les més rebuscades i complexes, és un fet propi de l'espècie humana. Bona part de les preguntes que es plantegen en aquest llibre han estat formulades per alumnes d'ESO, de Batxillerat i universitaris. Les respostes estan pensades perquè les pugui comprendre aquest ampli ventall d'edats i coneixements. El llibre recull també altres preguntes que tenen la intenció de desmentir falses veritats i mites erronis. Preguntar és l'única manera que tenim els humans d'adquirir coneixement, d'entendre el món que ens envolta i de lluitar contra supersticions, dogmes de fe, autoritarismes i formes de pensament únic.

Biografía del autor:

Llicenciat en física per la Universitat de Barcelona. Durant 10 anys ha compaginat la docència de la física amb l'ensenyament secundari i universitari. Actualment és professor i investigador al Departament de Física Aplicada de la Universitat Politècnica de Catalunya. És autor d'una desena de llibres de divulgació, entre els quals destaquen 100 qüestions per entendre l'atmosfera (2008) i Conèixer els núvols (2009).

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben