Assegut s'hi està més bé: Aforismes (El Tinter)

 
9788496035737: Assegut s'hi està més bé: Aforismes (El Tinter)
Vom Verlag:

ASSEGUT S'HI ESTÀ MÉS BÉ és un recull d'instants, situacions, estats mentals que, en un moment o altre, a desgrat o complagut, han interpel·lat l'autor. L'intent de descripció d'aquest microcosmos adopta el model aforístic. I ho fa, no per sentenciar res ni ningú, sinó per desdramatitzar, via humor, alguns aspectes irreductibles de la nostra condició humana.

Über den Autor:

Vaig néixer el desembre del 1955 -possiblement un dels hiverns més freds del segle diuen-, a Corbera d'Ebre (Terra Alta). Als sis anys, però, la meva família es va traslladar a Gandesa. I jo, per no comprometre la resolució satisfactòria del complex d'Èdip, vaig decidir acompanyar-los. Em sento i em sé d'un país on, si un pastor del Berguedà, posem per cas, llança una pedra a l'aire, hi ha serioses probabilitats que, en caure, impacti en algun arrossaire del Delta. A banda d'això, fa uns vint anys que exerceixo de professor de filosofia. Sóc, doncs, una espècie en vies d'extinció. El llibre que teniu a les mans en dóna fe.  Joan Bosquet Aubà

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben