Ràfegues muntanyenques: Recull d'anècdotes, llegendes, humorades i rondalles de les Muntanyes de Prades (El Tinter)

 
9788489890367: Ràfegues muntanyenques: Recull d'anècdotes, llegendes, humorades i rondalles de les Muntanyes de Prades (El Tinter)
Reseña del editor:

De la muntanya tothom en parla, però paradoxalment és la gran desconeguda de la majoria de ciutadans. És cert que l'excursionista l'ha apamat, especialment dels anys 20 als 70 del segle XX, que les va recórrer una i una altra vegada, recuperant topònims, indrets, caminois, pics i valls. Gràcies a ells no s'haurà perdut la memòria històrica del forest i la seva ubicació. Amb tot, s'ha oblidat la vida humana del bosc. Potser per falta de tradició oral o per falta d'inquietud, fins ara les publicacions que s'han fet han estat de caràcter tècnic, però en canvi s'han despreocupat de la vida humana del bosc. Aquest llibre trenca aquesta tendència per aprofundir en la vida humana de la muntanya, en les seves virtuts i mancances, en les seves llegendes, en els seus fets... fins i tot en les seves humorades, que de tot hi va haver.

Biografía del autor:

És fill de Montblanc. Casat i amb dos fills. Va estudiar dret a la Universitat de Barcelona. El 1957 va participar en la Conflagració d'Ifni. Desrpés es va especialitzar en banca; dirigí la sucursal de Montblanc de la Caixa de Tarragona durant més de 35 anys. ha estat jutge substitut del districte de Montblanc i encarregat del departament de publicitat de la que va ser l'emissora de ràdio dels anys 60. Aficionat a l'ecologisme, pertangué al Club Excursionista local, de la junta del qual fou membre. Actualment és el president del Museu Comarcal de la Conca, president de l'Associació de Veïns de Rojals, director de La Revista, òrgan dels empleats i jubilats de Caixa Tarragona, i bon col·laborador de diaris i revistes d'àmbit divers. 

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben