La gran guerra per la civilitzacio (OTROS LA MAGRANA)

 
9788478715190: La gran guerra per la civilitzacio (OTROS LA MAGRANA)
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 

La gran guerra per la civilitzacio editado por La magrana

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Reseña del editor:

Fisk, que es va entrevistar amb Osama bin Laden tres vegades, ha estat al front de batalla del conflicte de l'Orient Mitjà durant 28 anys i els seus reportatges devastadors sobre el sofriment humà són llegits arreu del món. Seguint la tradició dels corresponsals a l'estranger, el seu testimoni ocular dels horrors de la guerra moderna va lligat amb la desconfiança i la ràbia.
Aquest llibre no és una cronologia de la història de l'Orient Mitjà, sinó una protesta apassionada contra les mentides i els enganys que van enviar els soldats a la mort i que van matar milers d'homes i dones àrabs, cristians i jueus durant el segle passat. També és una crònica dels periodistes que van a la guerra, de la ira, el sentit de l'humor i la frustració dels corresponsals que dediquen la seva vida a informar sobre el primer esborrany de la història, del seu coratge ocasional i, de vegades, de la seva mort. També és una biografia profundament personal que va des de la presència del mateix Fisk a la línia de front durant la guerra Iran- Iraq de 1980 fins a l'experiència del seu pare, el segon tinent Bill Fisk, a les trinxeres de Somme el 1918.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben