9788448192556: LA - PROCES INTEGRAL DE LACTIVITAT COMERCIAL. GS
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 

Formación Profesional 4 años Otra. Tipo de material: Libro del alumno. Dirigido a: Alumno. Autonomías aconsejadas para su distribución: Cataluña:Illes Balears,Valencia.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Reseña del editor:

Components del Projecte

Llibre de l’alumne
CEO professor

Punts Clau

 • Llibre renovat el 2013, en la seva versió castellana, amb el contingut revisat i actualitzat; traduït al català i adaptat en la present edició al currículum de Catalunya.
 • Una de les virtuts principals del mòdul Procés integral de l’activitat comercial i del llibre que presentem és integrar de manera coherent els coneixements d’àrees com ara comptabilitat, documentació administrativa, tresoreria i fiscalitat.
 • Es tracta d’un mòdul comú tant per al títol d’Administració i finances de Grau Superior com per Assistència a la direcció de Grau Superior. En tots dos casos es facilita una visió inicial i integradora de l’activitat comercial, que es podrà ampliar en mòduls posteriors amb una orientació més específica (comptabilitat, gestió financera, fiscalitat).
 • En línia amb el que hem dit, totes les unitats del llibre participen d’aquest esperit integrador, tot oferint una visió de conjunt de cada àrea, introductòria però suficient per posar les bases dels coneixements de comptabilitat, fiscalitat i gestió financera.

McGraw-Hill y Blink Learning ponen a tu disposición conocer nuestras soluciones digitales para este texto de manera sencilla, intuitiva y atractiva por medio de ipad o tablet. Accede a estos contenidos visualizando una unidad de muestra en abierto y podrás ver las numerosas ventajas de su utilización.

www.blinklearning.com/coursePlayer/curso2.php?idcurso=147645  

Visita:

 • Recursos digitals: https://www.mhe.es/
 • Llibre digital: www.blinklearning.com
 • Aprenentatge adaptatiu: http://www.smartbookmhe.es/
 • Software DELSOL:  http://www.sdelsol.com/mcgraw-hill/ 

 

Product Description:

Components del Projecte

Llibre de l’alumne
CEO professor

< ;b>Punts Clau

 • Llibre renovat el 2013, en la seva versió castellana, amb
 • „Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

  (Keine Angebote verfügbar)

  Buch Finden:  Kaufgesuch aufgeben

  Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

  Kaufgesuch aufgeben