Història De La Literatura Catalana - Volumen I: 1

5 durchschnittliche Bewertung
( 1 Bewertungen bei GoodReads )
 
9788441222502: Història De La Literatura Catalana - Volumen  I: 1
Vom Verlag:

Primer dels 8 volums de la nova Història de la Literatura Catalana.

Obra dirigida per Àlex Broch, coeditada per Enciclopèdia Catalana, Editorial Barcino i l'Ajuntament de Barcelona. Una Història de la Literatura catalana amb una visió innovadora i clara. Serà la primera història de la literatura catalana planificada i dissenyada de bon començament com una obra col·lectiva i representativa del coneixement acadèmic actual de la matèria.
Les diferents etapes de l'obra han estat dirigides per alguns dels principals especialistes actuals (Lola Badia, Josep Solervicens, Josep M. Domingo, Enric Cassany, Jordi Castellanos, Jordi Marrugat i Àlex Broch) i han comptat amb la participació de més de 60 historiadors i investigadors de la literatura de totes les universitats de parla catalana.

El primer volum, dirigit per Lola Badia, se centra en l'època medieval fins el segle XIV. Com els altres volums de l'època medieval, recull les aportacions acadèmiques dels darrers quaranta anys que actualment només es poden trobar en un escampall incontrolable d'articles, edicions i monografies.

Vom Verlag:

Obra dirigida per Àlex Broch, coeditada per Enciclopèdia Catalana, Editorial Barcino i l'Ajuntament de Barcelona. Una Història de la Literatura catalana amb una visió innovadora i clara. Serà la primera història de la literatura catalana planificada i dissenyada de bon començament com una obra col·lectiva i representativa del coneixement acadèmic actual de la matèria. Les diferents etapes de l'obra han estat dirigides per alguns dels principals especialistes actuals (Lola Badia, Josep Solervicens, Josep M. Domingo, Enric Cassany, Jordi Castellanos, Jordi Marrugat i Àlex Broch) i han comptat amb la participació de més de 60 historiadors i investigadors de la literatura de totes les universitats de parla catalana. El primer volum, dirigit per Lola Badia, se centra en l'època medieval fins el segle XIV. Com els altres volums de l'època medieval, recull les aportacions acadèmiques dels darrers quaranta anys que actualment només es poden trobar en un escampall incontrolable d'articles, edicions i monografies.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Gebraucht kaufen Angebot ansehen

Versand: EUR 11,90
Von Deutschland nach USA

Versandziele, Kosten & Dauer

In den Warenkorb

Beste Suchergebnisse beim ZVAB

1.

Broch i Huesa, Àlex; Badia Pàmies, Lola
Verlag: Barcelona, Encliclopedia Catalana/Editorial Barcino/Ajuntament de Barcelona, 2013, 1a.ed., (2013)
ISBN 10: 8441222509 ISBN 13: 9788441222502
Gebraucht Hardcover Anzahl: 1
Anbieter
Bewertung
[?]

Buchbeschreibung Barcelona, Encliclopedia Catalana/Editorial Barcino/Ajuntament de Barcelona, 2013, 1a.ed., 2013. 543p., 160x245mm, Hardcover. Tapa dura. ISBN 9788441222502EJEMPLAR nuevo / Neubuch / New Item 1050 gr. [Literatura, Libros en catalán, Lit. Esp. Edad Media]. Artikel-Nr. Bestell-Nr. 403895

Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Frage an den Anbieter

Gebraucht kaufen
EUR 39,50
Währung umrechnen

In den Warenkorb

Versand: EUR 11,90
Von Deutschland nach USA
Versandziele, Kosten & Dauer