Bella edat (El Balancí)

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei Goodreads )
 
9788429752564: Bella edat (El Balancí)
Reseña del editor:


Fidel Sala, un escriptor que ha fet fama als Estats Units, decideix tornar a la seva ciutat nadiua, al costat del mar. Allí retroba Simoneta Vega, una amiga d'infantesa, infermera de bellesa singular; i coneix Alexandre Peris, un professor tímid i sensible. Entre si es creuen sentiments diversos: d'admiració al principi i de passió i rivalitat, després.

Altres personatges intervenen en la trajectòria dels protagonistes, com una jove inquieta, un maître d'hotel elegant i reflexiu, una àvia pendent sempre del seu aspecte, una americana de raça negra…i, sobretot, l'ombra d'un metge desaparegut.

Tots ells ens plantegen temes com l'absència i el record, l'amor i la gelosia, la bellesa… I a la base, la qüestió de fins a quin punt som lliures.

Biografía del autor:

Maria Barbal (Tremp, 1949) es va donar a conèixer amb la novel·la Pedra de tartera (premis Joaquim Ruyra 1984 i Joan Crexells 1985), una fita de la narrativa catalana contemporània. Aquest llibre obre un cicle novel·lístic amb el Pallars nadiu de l'autora com a punt de referència, que també integren Mel i metzines (1990), Càmfora (premis de la Crítica 1992, Crítica Serra d'Or 1993 i Nacional de Literatura 1993) i País íntim (premi Prudenci Bertrana 2005). La seva obra com a novel·lista també comprèn els rellevants títols Escrivia cartes al cel (1996), Carrer Bolívia (1999), Bella edat (2003) i Emma (2008). Després del seu brillant debut com a autora de narracions amb La mort de Teresa (1986), ha publicat els volums de relats Ulleres de sol (1994) i Bari (1998).

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben