Els internats de la por (Sèrie H)

4 durchschnittliche Bewertung
( 2 Bewertungen bei Goodreads )
 
9788416154517: Els internats de la por (Sèrie H)
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 

Una investigació esfereïdora que destapa uns fets que han estat ocults i silenciats durant molt de temps: els abusos físics, psíquics, sexuals, l'explotació laboral o les pràctiques mèdiques dubtoses que van patir fins ben entrada la democràcia els milers de criatures espanyoles recloses a internats, col·legis religiosos i orfenats.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Contraportada:

«D’allà no me’n vaig emportar res de bo. Només un trauma etern que no me’l treurà ningú, un pòsit negatiu que et queda per sempre.» Una investigació esfereïdora que destapa uns fets ocults i silenciats durant dècades: els abusos sexuals, els maltractaments físics i psíquics, l’explotació laboral i les pràctiques mèdiques dubtoses que van patir milers de nens als internats religiosos i de l’Estat durant el franquisme i fins ben entrada la democràcia. Un exercici de periodisme de primer ordre, que dóna veu a víctimes i testimonis i denuncia amb noms i cognoms la suposada superioritat moral al servei de les més baixes passions. Montse Armengou i Ricard Belis, amb l’orgull del periodisme compromès com a bandera, volen oferir als damnificats la reparació que no els donen les institucions i facilitar que se sàpiga què va passar en aquells internats, amb aquesta infantesa tan injustament tractada. «Em costa confiar en la gent que m’aprecia i no sé deixar-me estimar. Suposo que em vaig construir una cuirassa per sobreviure en aquell món. Allà nosaltres no érem res, la morralla de la societat: fills del pecat, pares a la presó, nens abandonats... Ningú responia per nosaltres i els nostres destins els marcava amb impunitat total un sistema feixista tocat per la mà de Déu.»

Biografía del autor:

Montse Armengou i Martín (Barcelona, 1963) és periodista i directora de documentals. Des del 1985 treballa a TV3, on ha format part dels equips de 30 minuts i Sense Ficció. Ricard Belis i Garcia (Barcelona, 1964) és periodista. Des del 1987 és realitzador de televisió, va treballar al programa 30 minuts de TV3 i forma part del departament de documentals de la mateixa casa on ha col·laborat en la posada en marxa de Sense ficció. Junts han realitzat documentals d’investigació, especialment relacionats amb la repressió franquista. El seu treball Els nens perduts del franquisme, sobre el robatori de criatures per part del règim, va encetar una sèrie d’estudis que han estat premiats internacionalment.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben