Club @dos 3 A2.2 : Cahier d'exercices (1CD audio)

 
9788415640516: Club @dos 3 A2.2 : Cahier d'exercices (1CD audio)
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Reseña del editor:

Club @dos est une méthode ludique et motivante pour adolescents de 11 à 15 ans. Son approche dynamique permet de mettre les apprenants en confiance. La collection comporte trois niveaux (A1, A2.1 et A2.2).

Nota de la solapa:

Club @ Dos is een nieuwe, leuke en motiverende lesmethode Frans voor kinderen en jongeren met als belangrijkste doelstelling de praktische toepassing van de verworven kennis. Deze methode biedt oefeningen voor de woordenschat, grammatica en communicatie gecombineerd met culturele informatie. Aan het eind van elk hoofdstuk is er een opdracht beschikbaar voor een gezamenlijk of individueel project binnen een realistische en moderne context.

De lesmethode bevat een oefenboek en CD en is geschikt voor jongeren op niveau A2.2. Deze lesmethode is een aanvulling op het tekstboek en bevat extra oefeningen op het gebied van grammatica, woordenschat en fonetiek. Ook biedt het de mogelijkheid voor zelfevaluatie en zijn er handige overhoringskaartjes in verwerkt.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben