Piotrs Log 1 - Norsk utgave: Dark Norse (Volume 1) (Norwegian Edition)

 
9788293242031: Piotrs Log 1 - Norsk utgave: Dark Norse (Volume 1) (Norwegian Edition)

EN FANTASTISK LOGG FRA EN STJÅLEN OLJE TANKER
PIOTRS LOG 1 - Dark Norse (Bok 1 av 6)
EN NY SERIE FRA Dr. SPRUCE BOOKS

"Medrivende og høyst original" - Jon Michelet

For noen år siden stjal et multinasjonalt mannskap på 16 menn og kvinner en oljetanker utenfor Nigeria. Skipet fikk navnet “Dark Norse”. Ledet av den mystiske norske “Kaptein 12”, raner de andre pirater på verdenshavene.

Nå har de stjålet 750 000 fat med råolje fra en versting pirat. Det de ikke vet er hans onde plan for denne spesielle lasten...

Deres hemmelige logg er nedskrevet av en polsk matros ved navn Piotr386. Alt vi vet om Piotr386 er hva vi kan lese fra teksten: Piotr er rundt 25 år gammel. Født i Polen. Polsk mor og norsk far. Hans far var maskinsjef og hans mor en “arbeidende dame”. Piotr har vært på sjøen i minst fem år. Han er nå et betrodd besetningsmedlem på den stjålne oljetankeren “Dark Norse”. Ombord fungerer Piotr som en slags dataekspert, men han er også en god fighter, skytter og snekker!

Piotr synes å være autodidakt når det gjelder skriving. Men han liker å skrive, og han skriver også poesi! Piotrs situasjon tvinger ham til å skjule sin identitet. Mange spørsmål vil derfor være ubesvarte. En dag vil vi forhåpentligvis få vite sannheten.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben