Vorbeste cu copilul tau

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei GoodReads )
 
9786069335017: Vorbeste cu copilul tau
Vom Verlag:

“Vorbeste cu copilul tau” este o carte despre relatiile dintre parinti si copii, comunicare si valoarea educatiei. Cartea abordeaza intelegerea copiilor tinand cont de lumea in care traiesc acestia. Autoarea pune accent pe una din experientele insemnate ale vietii noastre, aceea in care ne lasam amprenta asupra celorlalti, in special asupra copilului nostru. Desi contine adevaruri pe care le avem in noi si pe care le puteam vedea, perspectiva acestei carti te poate ajuta sa le gasesti mai usor, sa le intelegi sau sa ti le reamintesti daca le-ai uitat.

Über den Autor:

Gabriela Ciucurovschi s-a nascut pe 13 Aprilie 1966, in Romania. Este de formatie psihosociolog. Preocuparile sale se indreapta cu precadere spre psihologia copilului si intelegerea naturii umane. Isi ia licenta in psihologie in 1997, la Universitatea din Bucuresti, cu un studiu comparativ despre personalitatile mature si imature din punct de vedere psihologic si social. Este fondatoarea editurilor Brandbuilders si Benefica, avand o experienta de peste 10 ani in domeniul editorial. In 2012 publica prima sa carte de parenting, "7 pentru o viata", care s-a bucurat de un mare succes la public, atat in Romania, cat si in Italia, Spania sau America de Sud.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben