Dincolo de Ocean (Romanian Edition)

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei Goodreads )
 
9781936629138: Dincolo de Ocean (Romanian Edition)

Mai exista iubire adevarata sau doar inimi care percep tentatiile materiale ale societatii de azi? Alcatuit ca un puzzle, din franturi de scrisori si insemnari de jurnal, romanul "Dincolo de ocean" al autoarei Roxana Vornicu ne pune fata in fata cu o adolescenta care nu mai face diferenta intre iubire si obsesie, o tanara care are de ales intre marea iubire din Romania si mirajul Americii si un barbat care jongleaza cu inimile ambelor femei. Cele trei personaje se invart in jurul aceluiasi amor patimas ce pare sa le scape mereu printre degete. Va invinge iubirea? Sau, dincolo de ocean, furtunile inimii schimba destine? "Iubirea - un cuvant simplu si scurt dar cu reverberatii puternice la nivelul sufletului - primeste o enigmatica valoare in romanul de dragoste al autoarei Roxana Vornicu. Cu o sensibilitate si charisma deloc evanescenta, Lidia, characterul principal, trece prin toate stagiile iubirii, patimii, regretului, si dezamagirii, cautandu-si neincetat sufletul pereche. Mireasma dragostei, navalind prin scrisul cald si cutremurator, atinge corzile cititorilor facandu-i parte din tragedia vietii si reamintindu-ne ca fiecare dintre noi, la un moment dat am avut un Corin care sa ne dea aripi... sau poate un Doru care sa ne daruiasca fluturi." Aura Imbarus, PhD, autoarea cartii "Out of the Transylvania Night" nominalizata pentru premiul Pulitzer. "Dincolo de ocean" este un roman optimist, cu toate ca incepe in atmosfera sumbra a unei iubiri ratate din start. Este viziunea delicata si luminoasa a unui autor care, intelegand foarte bine ratacirile unui expat, isi transpune in personajul feminin al cartii, de care este atat de evident atasat, toate sperantele si visele dezradacinarii. O poveste superba si demna despre oamenii fara patrie. "Zully Mustafa, autoarea cartii „Strugurii s-au copt in lipsa ei".

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

About the Author:

"Dincolo de ocean" este un roman optimist, cu toate ca incepe in atmosfera sumbra a unei iubiri ratate din start. Este viziunea delicata si luminoasa a autoarei care, intelegand foarte bine ratacirile unui expat, isi transpune in personajul feminin al cartii, de care este atat de evident atasata, toate sperantele si visele dezradacinarii. O poveste superba si demna despre oamenii fara patrie scrisa cu suflet, din suflet, de Roxana Elena Vornicu." Zully Mustafa, autoarea romanelor „Strugurii s-au copt in lipsa ei" si "Al treilea calator".

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben