Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)

 
9781907048883: Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 

Segurament t'hauràs preguntat sovint com era el teu pare quan era petit... Ara pots saber-ho... Regala-li aquest llibre i ell podrà escriure la història de la seva vida contestant més de cinquanta preguntes com: Quins són els teus primers records? Quins van ser els teus millors amics quan eres jove? T'explicarà anècdotes, records, experiències, sentiments... També podrà afegir fotografies i, un cop complet, tornar-te'l. Segur que serà un dels millors records del teu pare que sempre conservaràs. Disponible en Amazon en castellano "Querido papá"... El paper d'aquest llibre és 100% lliure de clor i està qualificat com a paper ecològic segons l'estándard FSC.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Contraportada:

Tots tenim una història per explicar... La vida és un viatge fascinant que sovint compartim amb els altres, malgrat que de moltes històries i moments mai en queda constància per escrit. Amb aquest llibre el teu pare compartirà les seves vivències amb tu, essent una història única que guardaràs com un record per sempre.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben