Get the New Edition of Washington’s Best-Selling Bird Guide
Learn to identify birds in Washington, and make bird-watching even more enjoyable. With Stan Tekiela’s famous field guide, bird identification is simple and informative. There’s no need to look through dozens of photos of birds that don’t live in your area. This book features 138 species of Washington birds organized by color for ease of use. Do you see a yellow bird and don’t know what it is? Go to the yellow section to find out.
Book Features:
This new edition includes more species, updated photographs and range maps, revised information, and even more of Stan’s expert insights. So grab Birds of Washington Field Guide for your next birding adventure—to help ensure that you positively identify the birds that you see.
Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.
Naturalist, wildlife photographer and writer Stan Tekiela is the author of more than 190 field guides, nature books, children’s books, wildlife audio CDs, puzzles and playing cards, presenting many species of birds, mammals, reptiles, amphibians, trees, wildflowers and cacti in the United States. With a Bachelor of Science degree in Natural History from the University of Minnesota and as an active professional naturalist for more than 30 years, Stan studies and photographs wildlife throughout the United States and Canada. He has received various national and regional awards for his books and photographs. Also a well-known columnist and radio personality, his syndicated column appears in more than 25 newspapers and his wildlife programs are broadcast on a number of Midwest radio stations.
American Goldfinch
Spinus tristis
Size: 5" (13 cm)
Male: A perky yellow bird with a black patch on forehead. Black tail with conspicuous white rump. Black wings with white wing bars. No marking on the chest. Dramatic change in color during winter, similar to female.
Female: dull olive yellow without a black forehead, with brown wings and white rump
Juvenile: same as female
Nest: cup; female builds; 1 brood per year
Eggs: 4-6; pale blue without markings
Incubation: 10-12 days; female incubates
Fledging: 11-17 days; female and male feed young
Migration: partial migrator, flocks of up to 20 birds move around North America
Food: seeds, insects, will come to seed feeders
Compare: The Pine Siskin (pg. 75) and female House Finch (pg. 77) have streaked breasts. Male Yellow Warbler (pg. 293) is all yellow with orange streaks on the chest. Male Wilson’s Warbler (pg. 285) lacks black wings.
Stan’s Notes: Most often found in open fields, scrubby areas and woodlands. Often called Wild Canary. A feeder bird that enjoys Nyjer seed. Late summer nesting, uses the silky down from wild thistle for nest. Appears roller-coaster-like in flight. Listen for it to twitter during flight. Almost always in small flocks.
„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.
Anbieter: BooksRun, Philadelphia, PA, USA
Paperback. Zustand: Very Good. 2. It's a well-cared-for item that has seen limited use. The item may show minor signs of wear. All the text is legible, with all pages included. It may have slight markings and/or highlighting. Artikel-Nr. 1647551544-11-1
Anzahl: 1 verfügbar
Anbieter: Revaluation Books, Exeter, Vereinigtes Königreich
Paperback. Zustand: Brand New. 2nd revised edition. 344 pages. 6.00x4.38x0.70 inches. In Stock. Artikel-Nr. __1647551544
Anzahl: 2 verfügbar
Anbieter: Ria Christie Collections, Uxbridge, Vereinigtes Königreich
Zustand: New. In English. Artikel-Nr. ria9781647551544_new
Anzahl: Mehr als 20 verfügbar
Anbieter: Revaluation Books, Exeter, Vereinigtes Königreich
Paperback. Zustand: Brand New. 2nd revised edition. 344 pages. 6.00x4.38x0.70 inches. In Stock. Artikel-Nr. xr1647551544
Anzahl: 2 verfügbar