Fjalekryq: Per femije inteligjente

 
9781512305647: Fjalekryq: Per femije inteligjente
Vom Verlag:

FJALËKRYQ PËR FËMIJË INTELIGJENTË Fjalëkryqi si lojë shumë e popullarizuar për të rriturit, është realizuar në një version më të lehtë edhe për fëmijë. Në vend të pyetjeve janë dhënë fotografitë e objekteve, emrat e të cilëve kërkohen në skemë, në vendet përkatëse, sipas numrave që kanë në fotografi. Fëmijët, përveç që do të argëtohen, me këto fjalëkryqe edhe do të masin inteligjencën e tyre dhe do të fitojnë njohuri të reja. Argëtim të mirë!

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben