Naisen hakkaama: Isän viiden vuoden tutustumismatka virkamiehiin, poliisiin ja oikeuslaitokseen (Finnish Edition)

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei Goodreads )
 
9781511846721: Naisen hakkaama: Isän viiden vuoden tutustumismatka virkamiehiin, poliisiin ja oikeuslaitokseen (Finnish Edition)

Suomessa isän ei pidä koskaan erota. Ei, mikäli isä rakastaa lastaan. Ei, vaikka syytä eroon todellakin olisi. Eikä varsinkaan, jos lapsen äiti on savolainen. Miksi? Vanhempien ero on aina tragedia. Kaikille. Useimmiten erotaan seurausten näkökulmasta mitättömästä syystä. Ero olisi useimmiten vältettävissä. Anoppi tosin voi olla asiasta eri mieltä. Tai virkamies. Ellei useampi. Vanhempien erotessa, äidin niin halutessa, isä ja isän puolen suku ei näe lastaan tai lapsenlastaan. Suomessa on lakeja, jotka turvaavat lapsia. Kirjan kertoman mukaan lait eivät kuitenkaan ole voimassa. Jokaisen isäksi haluavan tulisi lukea tämä kirja. Jokaisen erotilanteessa olevan isän on syytä lukea tämä kirja. Kyllä, välttääkseen kirjan isän kohtalon. -Jooh, oli minusta hyvin kirjoitettu noinkin "ankeasta" aiheesta (Nainen 41-v)

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben