Spionerna från Gilgal: Ett äventyr till Hjältar & Legender (Hjältar & Legender - Rollspel på bibelns tid) (Volume 2) (Swedish Edition)

 
9781492378273: Spionerna från Gilgal: Ett äventyr till Hjältar & Legender (Hjältar & Legender - Rollspel på bibelns tid) (Volume 2) (Swedish Edition)

Rohanja vaknade med ett ryck och satte sig upp i sängen. Riktiga tårar rann nerför hennes kinder och hon uttalade pojkens namn gång på gång och vaggade honom i famnen trots att allt hade varit en dröm och att hennes famn var tom. Hon vaknade sakta till och drömmen började klinga av. Månen sken in genom dörröppningen och badade hennes nakna kropp i blåvitt ljus. Någonstans snett bakom sig hörde hon Joram röra sig i sömnen. Hon huttrade till, mer av känslorna som dröjde sig kvar efter drömmen än av den svala nattluften. Hon torkade tårarna och vände sig mot Joram. Han sov lugnt och tryggt och hon tog in åsynen av honom som en bot för att jaga undan den sista återstoden av den fruktansvärda drömmen. Sakta lät hon blicken vandra över hans mörkbruna lockiga hår, det vackra ansiktet och den vältränade kroppen och hon tänkte på hur mycket hon älskade honom. Så återvände hennes tankar till drömmen. Hon visste att den dröm hon nyss hade drömt för andra natten i rad var viktig. Den talade till henne och hon skulle inte ignorera budskapet den här gången. Hon smekte Joram över kinden och gav honom en lätt kyss på pannan. Hon hade bestämt sig, men hur skulle hon berätta det för Joram? Allt hade ställts på ända, hur skulle det bli med uppdraget. De var edsvurna och skulle bli förvisade eller rentav dödade om de återvände eller om någon hittade dem. Men om Gud kunde rädda Rachav i Jeriko så kunde han också rädda deras vänner i Lakish, det trodde hon i varje fall. Rohanja beslöt att skjuta upp ytterligare funderingar till nästa dag och lade sig ner bredvid sin älskade. Sovande tog han henne i sina armar och de låg tätt intill varandra hela natten. I Spionerna från Gilgal beger sig äventyrarna in i fiendeland för att söka rätt på två försvunna personer. Men är de beredda på vad som väntar dem om de skulle lyckas med sitt uppdrag? Spionerna från Gilgal är ett rollspelsäventyr och inte ett fullständigt spel. Du måste ha tillgång till Hjältar & Legender - Rollspel på bibelns tid för att kunna använda äventyret.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben